Webdoc 'The Libyan Crossroad'

Captura d'una imatge del projecte fotogràfic 'The Libyan Crossroad'
Divendres, 06/03/2020

El 6 de març, el web de Novact farà públic el webdoc de Ricard Garcia Vilanova, que documenta la ruta migratòria que creua el Mediterrani Central.

The Libyan Crossroad, un projecte fotogràfic de Ricard Garcia Vilanova, nominat en la categoria de notícies generals del World Press Photo 2020, en col·laboració amb Novact.

Ricard Garcia Vilanova i Novact han elaborat un projecte fotogràfic que documenta la ruta migratòria que creua el Mediterrani Central. El fotoperiodista ha captat les diferents realitats que conviuen a Líbia, país de trànsit de la ruta transmediterrània. Una ruta que creua el Mediterrani Central i que ja s'ha cobrat més de 15.000 vides des de 2014, convertint-se en la via migratòria més mortífera del món.

El projecte fotogràfic és una recopilació d'imatges preses al llarg de gairebé deu anys en països com Líbia, Tunísia, Níger, Egipte, Sudan i Palestina.

El webdoc, realitzat en el marc de la beca DevReporter i amb el finançament de LaFede.cat i la Unió Europea, es farà públic a través del web de Novact el divendres 6 de març.

Data: 

Divendres 06 març

Hora: 

18:12

Organitzador: 
Ricard Garcia Vilanova i Novact
Correu electrònic de l'organitzador: 
communication@novact.org