Webinar: 'Acollida i diversitat en el treball amb persones migrades'

 Font:
Dimarts, 08/11/2022
(En línia)

Espai virtual en què s'exposaran claus i bones pràctiques en l'atenció social, l'acollida i la promoció de la diversitat en el treball amb persones migrades,

Xarxanet ofereix el webinar 'Acollida i diversitat en el treball amb persones migrades', una sessió formativa, gratuïta i en línia que tindrà lloc el dia 8 de novembre a les 17h. La finalitat d'aquest taller és el coneixement d'experiències en l'acollida i l'atenció a la diversitat en el treball amb persones migrades.

El seminari en línia el conduirà Maria Coll, responsable de l'àrea d'Acollida i Formació de la Fundació Migrastudium i es dirigeix tant a professionals com a voluntariat d'entitats que dediquen la seva atenció social i comunitaria a les persones migrades.

El webinar s’emmarca en el V Cicle de Webinars posat en marxa per Xarxanet amb l'objectiu de crear espais de debat i aprofundir en temàtiques d’interès per al món de l’associacionisme i el voluntariat català.

Totes les conferències són en directe i les persones assistents poden interactuar i formular preguntes. Cal que aquelles que vulguin assistir s'inscriguin prèviament a través del formulari. Aquelles persones que no tinguin disponibilitat per assistir a algun dels webinars o vulguin visualitzar-los de nou, ho podran fer a través de la web de Xarxanet o via Youtube.

Si teniu qualsevol consulta o voleu més informació, podeu contactar amb Xarxanet a través del correu electrònic.

Data: 

Dimarts 08 nov

Hora: 

17:00

Organitzador: 
Xarxanet
Correu electrònic de l'organitzador: 
xarxanetadmin@xarxanet.org