Webinar: Com complir amb la Llei de Transparència?

Transparència a les entitats. Font: Wikimedia
Dijous, 23/02/2017

Aquest mes de febrer engega un nou cicle de webinars de xarxanet.org. El primer s'emetrà dijous 23 de febrer, a les 11.00 hores, i portarà per títol "Com complir amb la Llei de Transparència?".

Què és i a quines entitats obliga la Llei de Transparència? Com i on hem de publicar la documentació necessària per complir amb la llei? On ens podem assessorar al respecte? Les entitats sense afany de lucre que tinguin dubtes sobre com complir amb aquesta llei trobaran les respostes a la primera cita del nou cicle de webinars de xarxanet.org.

El webinar es podrà seguir en directe el dijous 23 de febrer, d'11.00 a 12.00 hores. Anirà a càrrec de Víctor Garcia, gerent de Suport Associatiu (entitat que s'encarrega del Servei d'assessorament jurídic) i Xavi Aranda, tècnic a el Teb (entitat que s'encarrega del Servei d'assessorament informàtic).

Es pot realitzar la inscripció a través d'aquest formulari.

Els webinars de xarxanet.org són conferències online adreçades a persones que treballen a entitats o hi fan de voluntàries. De novembre de 2016 a gener de 2017 se n'ha realitzat un primer cicle i de febrer a juny engega el segon. Els webinars que seguiran són:

  • 23 de març - Opcions de finançament: Captació de fons i crowdfunding
  • 20 d'abril - Claus per a una bona gestió del voluntariat
  • 25 de maig - Arrels Fundació: Informar, emocionar, transformar i implicar amb la comunicació
  • 27 de juny - Posicionament als cercadors: Surt el primer al Google!

L'avantatge de seguir els webinars en directe és que pots interactuar amb els/les ponents i fer preguntes que respondran en el moment. Tot i així, si no et van bé la data i l'hora, els podràs visualitzar quan et vagi bé, ja que queden publicats com un vídeo al canal de Youtube de Xarxanet Associacionisme. També els trobaràs a l'apartat de Webinars de xarxanet.org.

Data: 

Dijous 23 febr

Hora: 

11:00

Organitzador: 
Xarxanet.org
Correu electrònic de l'organitzador: 
--