Webinar: CommonsCloud, programari lliure al núvol

Wouter Tebbens en una trobada de La Comunificadora. Autoria: Free Knowledge Institute
Dimecres, 31/10/2018
(En línia)

El 31 d'octubre, a les 11.00 hores, podreu seguir en directe una conferència en línia on parlarem sobre la plataforma col·laborativa CommonsCloud amb Wouter Tebbens, president del Free Knowledge Institute.

Amb aquesta activitat donem inici al tercer cicle de webinars de Xarxanet. Es tracta de seminaris online adreçats a persones que treballen a entitats o hi fan de voluntàries. De novembre de 2016 a gener de 2017 se'n va fer un primer cicle i de febrer a juny de 2017 el segon.

Ara presentem la tercera edició, que comptarà amb dos webinars: un el 31 d'octubre sobre el projecte CommonsCloud i un altre el 28 de novembre sobre bones pràctiques de comunicació associativa. Tots dos es retransmetran en directe, començant a les 11.00 hores.

Per al primer webinar comptarem amb el Wouter Tebbens, president del Free Knowledge Institute i impulsor de The Things Network Catalunya. Ha estat implicat en la creació de CommonsCloud, una plataforma col·laborativa en línia, que es presenta com a alternativa a les plataformes de software privatiu com Google Drive. Des de Xarxanet pensem que aquesta plataforma pot ser de l'interès de moltes entitats i xerrarem amb ell per conèixer-ne tots els detalls! Si no et vols perdre aquest webinar, fes la inscripció i t'enviarem un recordatori.

CommonsCloud destaca per ser respectuosa amb la privacitat i no comercialitzar amb les dades dels usuaris i usuàries. Integra tres serveis bàsics: una oficina en línia, un gestor de projectes i un espai de debat. A més, és un projecte cooperatiu impulsat des de FemProcomuns.

L'avantatge de seguir els webinars en directe és que pots interactuar amb els/les ponents i fer preguntes que respondran en el moment. Així i tot, si no et van bé la data i l'hora, els podràs visualitzar quan et vagi bé, ja que queden publicats com un vídeo al canal de Youtube de Xarxanet Associacionisme.

Data: 

Dimecres 31 oct

Hora: 

11:00

Correu electrònic Organitzador: 
-
Organitzador: 
Xarxanet