Webinar ‘Coneix els Grups d’Ajuda Mútua i cuida del teu benestar emocional’

L’objectiu de la formació és descobrir els beneficis del suport mutu i els seus efectes positius en la salut emocional. Font: Unsplash.
Dilluns, 31/08/2020
(En línia)

El 31 d’agost, la Federació SMC organitza el curs en línia.

El proper dilluns 31 d’agost a les 12:00 h, la Federació Salut Mental Catalunya ofereix el webinar ‘Coneix els Grups d’Ajuda Mútua i cuida del teu benestar emocional’.

L’objectiu de la formació és descobrir els beneficis del suport mutu i els seus efectes positius en la salut emocional. A més, les persones assistents s’emportaran la guia per a la creació i manteniment dels Grups d’Ajuda Mútua (GAM).

El curs col·labora amb l’Ajuntament de Barcelona en el pla de xoc municipal per donar resposta a l’impacte de la Covid-19 en el benestar emocional de la població. En l’espai web del pla de xoc es recolliran iniciatives obertes i gratuïtes per a què la ciutadania tingui cura de la seva salut mental i emocional en temps de pandèmia, a través de recursos, activitats i eines digitals.

La federació ja ha incorporat a aquest pla les seves eines i recursos de benestar emocional com GAMs en línia, informació i orientació dels Espais Situa’t, guies, vídeos i testimonis.

L’experiència recollida amb el projecte Activa’t per la salut mental servirà per oferir eines per trobar un espai de suport continuat i crear un model de referència per a totes les persones que vulguin organitzar o participar en un GAM. Per assistir a la formació, s’ha d’emplenar el formulari d’inscripció.

Data: 

Dilluns 31 ag

Hora: 

12:00

Correu electrònic Organitzador: 
comunicacio@salutmental.org
Organitzador: 
Federació SMC