Webinar: ‘Connecta’t a l'Economia Social i Solidària de Gràcia’

El webinar ‘Connecta’t a l’Economia Social i Solidària de Gràcia’ acostarà la moda sostenible i social a les persones assistents.
Dijous, 14/10/2021
(En línia)

Acostar a tothom bones pràctiques de moda tèxtil social i sostenible és l’objectiu del webinar que organitza el dijous 14 d’octubre la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS).

‘Connecta’t a l’Economia Social i Solidària de Gràcia’ començarà amb una xerrada titulada ‘Moda sostenible i social. Quins avantatges ens aporta?’, a càrrec de la responsable de Back to Eco i experta en moda sostenible, Núria Nubiola. Després, serà el torn de tres entitats, també gracienques, que destaquen amb productes tèxtils de proximitat elaborats amb els valors de l’economia social i solidària: d’ABD, Diomcoop i Creadoness.

Així, el webinar, organitzat per la Federació Catalana de Voluntariat Social, barrejarà les explicacions d’entitats i persones de l’àmbit de la moda sostenible i social amb una mostra dels seus productes. En aquesta ocasió, es tracta d’experiències que tenen la seu a la vila de Gràcia, a Barcelona, però parlaran d’un sector que cada cop està mes estès a tot el país.

Saber com treballen aquestes entitats, veure com duen els seus valors a la pràctica i quins resultats n’obtenen són alguns dels interrogants que resoldran les participants, però també parlaran de l’impacte social i transformador que tenen les seves accions.

La FCVS, sobretot a través d’El Mercat Social, fa una aposta pel consum responsable en diferents àmbits, entre els qual hi ha el de la moda sostenible i social. El Mercat Social és un aparador en línia de difusió i compra de més de quatre-cents productes i serveis oferts per més d’una trentena d’entitats socials. Les entitats convidades de Gràcia compartiran les bones pràctiques que porten a terme.

La trobada en línia tindrà lloc el dijous 14 d’octubre de 10 a 11.15 h.

La sessió està oberta a tothom i és gratuïta, però cal inscripció prèvia. Una vegada realitzada la inscripció es rebrà l’enllaç per connectar-se a ‘Connecta’t a l’Economia Social i Solidària de Gràcia’.

Data: 

Dijous 14 oct

Hora: 

10:00

Organitzador: 
Federació Catalana de Voluntariat Social
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@voluntaris.cat