Webinar 'Donacions i descomptes de software professional per a organitzacions sense fins de lucre'

Flyer amb les dades del webinar
Dijous, 28/09/2023
(En línia)

El pròxim 28 de setembre de 10 a 11.30h ECOM juntament amb TechSoup Spain impartirem el webinar obert ‘Donacions i descomptes de software professional per a organitzacions sense fins de lucre. TechSoup Spain i la sol·licitud de llicències de Microsoft, Google i altres'.

El pròxim 28 de setembre de 10 a 11.30h ECOM juntament amb TechSoup Spain impartirem el webinar obert ‘Donacions i descomptes de software professional per a organitzacions sense fins de lucre. TechSoup Spain i la sol·licitud de llicències de Microsoft, Google i altres’, dirigit a organitzacions federades, no federades i públic interessat, on s'abordarà la gestió de llicències de programari professional gratuïtes o de baix cost, per a entitats sense fins de lucre.

La sessió s'emmarca en el programa de Transformació Digital que ECOM impulsa -finançat per la Unió Europea a través de la convocatòria de subvencions del Ministeri de Drets Socials i Agenda 2030 per al suport a la modernització de les entitats del Tercer Sector- destinat al personal d'ECOM i les seves entitats federades amb l'objectiu de reduir la bretxa digital del sector i facilitar eines i coneixements que permetin una major eficiència en la gestió del temps i els recursos de les entitats.

El webinar serà en línia a través de la plataforma Zoom i Comptarà amb subtitulació en directe. L'assistència és gratuïta, però cal inscripció prèvia a través del següent formulari.

Data: 

Dijous 28 set

Hora: 

10:00

Organitzador: 
ECOM i TechSoup Spain
Correu electrònic de l'organitzador: 
fcastellitti@ecom.cat