Webinar: Eines de transparència per al tercer sector

Autoavaluació. Imatge de Klietmann (Pixabay)
Dijous, 15/06/2017
(En línia)

Dijous 15 de juny Xarxanet.org emetrà en directe un webinar sobre dues eines de transparència: el Balanç Social i TransparEnt.

La transparència és un valor important per al tercer sector. És imprescindible per generar confiança i millorar la gestió, és una estratègia per fomentar la igualtat, i molt més. La transparència també és una obligació legal per a moltes entitats no lucratives, ja que la llei estableix quina informació hem de publicar sobre la gestió a les entitats. Presentem el "Balanç Social" i "Transpar-ent.info", dues eines tecnològiques per a entitats, que volen facilitar ser més transparents a partir de l'autoavaluació i la rendició de comptes.

El webinar s'emetrà en directe dijous 15 de juny, a les 11.00 hores. Anirà a càrrec de Ruben Suriñach Padilla, coordinador del projecte de balanç social de la Xarxa d'Economia Solidària, i Pedro Molina Rodríguez-Navas, professor del departament de Periodisme i de Ciències de la Comunicació de la UAB i director del projecte TransparEnt del Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural.

Es pot realitzar la inscripció a través d'aquest formulari.

Els webinars de xarxanet.org són conferències online adreçades a persones que treballen a entitats o hi fan de voluntàries. De novembre de 2016 a gener de 2017 se n'ha realitzat un primer cicle i de febrer a juny de 2017 el segon.

L'avantatge de seguir els webinars en directe és que pots interactuar amb els/les ponents i fer preguntes que respondran en el moment. Tot i així, si no et van bé la data i l'hora, els podràs visualitzar quan et vagi bé, ja que queden publicats com un vídeo al canal de Youtube de Xarxanet Associacionisme. També els trobaràs a l'apartat de Webinars de xarxanet.org.

Data: 

Dijous 15 juny

Hora: 

11:00

Organitzador: 
Xarxanet.org
Correu electrònic de l'organitzador: 
-