Webinar 'El compliment normatiu de les fundacions. Una forma de funcionar, més enllà de les obligacions legals'

Persones treballant i analitzant documents com a representació del webinar 'El compliment normatiu de les fundacions. Una forma de funcionar, més enllà de les obligacions legals'. Font: Unsplash
Dijous, 28/09/2023
(En línia)

La Coordinadora Catalana de Fundacions impulsa un seminari en línia, només per a fundacions sòcies, per posar sobre la taula els procediments i bones pràctiques derivades de l'anomenat 'compliance'.

El dijous 28 de setembre, a les 9.30 h del matí, se celebra el seminari en línia 'El compliment normatiu de les fundacions. Una forma de funcionar, més enllà de les obligacions legals', organitzat per la Coordinadora Catalana de Fundacions, amb la col·laboració de la cooperativa de crèdit Caixa d'Enginyers.

L'objectiu principal és aprendre quines són les principals necessitats del 'compliance' o compliment normatiu, difondre els diferents àmbits que deriven d'aquest i revisar els assumptes més destacats. El webinar només està disponible per a fundacions sòcies. Per participar és imprescindible omplir el formulari d'inscripció.

La presidenta de la coordinadora, Eugènia Bieto, s'encarregarà de donar la benvinguda i el discurs de presentació a les assistents. Ella donarà pas al bloc 'El compliment normatiu: una forma de funcionar més enllà de les obligacions legals de les fundacions', impartit per Olga Pozas i Felip Carbajo, 'compliance officers' de la Fundació Gestió Sanitària de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau. La seva conferència versarà sobre la responsabilitat penal de les persones jurídiques i es durà a terme la implementació d'un programa de 'compliance'.

Per concloure la jornada, hi haurà torn obert de paraules i resolució de dubtes.

Data: 

Dijous 28 set

Hora: 

09:30

Organitzador: 
Coordinadora Catalana de Fundacions amb la col·laboració de Caixa d’Enginyers
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@ccfundacions.cat