Webinar 'El joc competitiu en la infància!'

Cartell Webinar 'El joc competitiu en la infància!'. Font: Xarxanet.
Dilluns, 20/03/2023
(En línia)

La nova proposta formativa de Xarxanet s'endinsa en la vessant educativa del joc competitiu.

Xarxanet promou el webinar 'El joc competitiu en la infància', una formació participativa en què l'equip formador del monogràfic de joc de l'Escola de Formació de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya, plantejarà una reflexió sobre aquest tipus de joc.

La competitivitat és un concepte molt present en la societat actual i que, sovint, es defuig en l'educació en el lleure. Pere Bolet, Roger Font i Gemma García impartiran el webinar i tractaran d'abordar la qüestió aportant matisos, potencialitats i valors que el joc competitiu pot facilitar al camp educatiu.

Aquest webinar s'inscriu en el VI Cicle de Webinars impulsat per Xarxanet amb la finalitat de generar espais de debat i aprofundir en temàtiques d’interès per al món de l’associacionisme i el voluntariat català.

Les formacions són sempre en directe i estan plantejades per tal que les persones participants puguin exposar els dubtes i preguntes que tinguin sobre la temàtica. És un esdeveniment gratuït, però requereix inscripció prèvia a través del formulari. La sessió s'enregistrarà en vídeo i, un cop finalitzada, es podrà consultar a través del web de Xarxanet o a Youtube.

Si teniu qualsevol consulta o voleu més informació, podeu contactar amb Xarxanet a través del correu electrònic.

Data: 

Dilluns 20 març

Hora: 

18:00

Organitzador: 
Xarxanet
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@xarxanet.org