Webinar 'El voluntariado transforma: desarrollo y acreditación de competencias'

Cartell del webinar organitzat per La Volunteca sobre desenvolupament i acreditació de competències.
Dimarts, 21/05/2024
(En línia)

El nou cicle de webinars de La Volunteca ofereix una sèrie de formacions sobre una gran diversitat de temàtiques relacionades amb el voluntariat i el tercer sector.

La Volunteca, un espai dedicat a la promoció i la gestió del voluntariat, organitza el webinar 'El voluntariado transforma: desarrollo y acreditación de competencias', el dimarts, 21 de maig, a les 18 h. La formació se centrarà en la importància de reconèixer i certificar habilitats adquirides a través del voluntariat, fent èmfasi en el potencial de l'acreditació de competències per a les entitats, com a element diferenciador i estratègic. El seminari web, que es durà a terme en format telemàtic, es dirigeix tant a persones voluntàries com a professionals d'entitats.

El seminari web estarà impartit per la psicòloga Esther Prats Garcia, qui es dedica la intervenció psicosocial de col·lectius vulnerats, a la formació de persones voluntàries i a tutoritzar processos d'acreditació de competències dins del programa Vol+. Actualment, Prats té una consultoria especialitzada en diversitat, equitat i Inclusió amb l'objectiu d'aportar solucions estratègiques que potencien el valor de la diferència i el talent divers. Per inscriure's al webinar, cal fer-ho a través del formulari disponible al lloc web de La Volunteca.

El webinar s'emmarca en el nou cicle de seminaris web que organitza La Volunteca sobre una gran diversitat de temàtiques relacionades amb el voluntariat i el tercer sector, com ara la introducció de la perspectiva de gènere en projectes socials, la intel·ligència artificial al voluntariat i la igualtat de gènere, a més del desenvolupament i acreditació de competències.

Data: 

Dimarts 21 Maig

Hora: 

18:00

Organitzador: 
La Volunteca
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@lavolunteca.com