Webinar: La intel·ligència artificial i el paper de les entitats socials.

L’objectiu del curs és reflexionar sobre el paper de les entitats i els centres de competències digitals en relació a les noves tecnologies d’intel·ligència artificial. Font: Unsplash.
Dijous, 23/07/2020
(En línia)

El 23 de juliol, Fundación Esplai organitza la formació en línia.

El proper dijous 23 de juliol a les 13.00 h, Fundación Esplai organitza el webinar La intel·ligència artificial i el paper de les entitats socials.

L’objectiu del curs és reflexionar sobre el paper de les entitats i els centres de competències digitals en relació a les noves tecnologies d’intel·ligència artificial (IA).

Es pretén entendre el nou ecosistema digital i elaborar estratègies per a acompanyar als col·lectius més vulnerables en l’adquisició de les habilitats necessàries per al segle XXI.

El webinar s’iniciarà amb una presentació per part de Núria Valls, directora general de Fundación Esplai. Seguidament, es donarà pas a la xerrada ‘La intel·ligència i el paper d’entitats socials’, a càrrec de Gemma Galdón, especialista en tecnologia, ètica i innovació.

A continuació, Laura Chamero i Guillem Porres de Fundación Esplai abordaran el tema de la intel·ligència artificial i el paper de les entitats i per finalitzar es donarà pas a un torn de preguntes i reflexions.

Durant el curs es presentarà la proposta que s’ha dissenyat des de l’organització amb Microsoft, per aproximar la intel·ligència artificial a les entitats socials i als col·lectius amb els quals treballen, des d’una vessant divulgativa i comprensible, però a la vegada especialitzada i professionalitzada.

Per participar, cal emplenar el formulari d’inscripció.

Data: 

Dijous 23 jul

Hora: 

13:00

Correu electrònic Organitzador: 
fundacion@fundacionesplai.org
Organitzador: 
Fundación Esplai