Webinar: La perspectiva de gènere en els projectes

 Font:
Dimecres, 06/10/2021
(En línia)

Seminari online que abordarà els principals reptes de les entitats a l'hora d'utilitzar la perspectiva de gènere en la gestió, governança o la redacció de projectes.

Xarxanet ofereix el webinar 'La perspectiva de gènere en els projectes' per tal que totes aquelles entitats que ho desitgin puguin disposar d'una referència a l'hora d'adoptar una organització i funcionament amb perspectiva de gènere.

La formació anirà a càrrec de María de la Fuente Vázquez, tècnica de la Direcció General de Cures, organització del temps i equitat en els treballs del Departament d'Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya, que exposarà com integrar la perspectiva de gènere en la redacció de projectes, així com en el funcionament i la gestió de les entitats.

Aquest webinar s'emmarca en el IV Cicle de Webinars posat en marxa per Xarxanet amb l'objectiu de crear espais de debat i aprofundir en temàtiques d’interès per al món de l’associacionisme i el voluntariat català.

Totes les conferències són en directe i les persones assistents poden interactuar i formular preguntes. Aquelles persones que no tinguin disponibilitat per assistir a algun dels webinars o vulguin visualitzar-los de nou, ho podran fer a través d'aquest formulari.

Si teniu qualsevol consulta o voleu més informació, podeu contactar amb Xarxanet via correu electrònic.

Data: 

Dimecres 06 oct

Hora: 

10:00

Organitzador: 
Xarxanet
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@xarxanet.org