Webinar: Les emocions més enllà del confinament

Una persona confinada mira per la finestra de casa seva. Font: Grup Mifas
Dijous, 04/06/2020
(En línia)

El Grup MIFAS organitza una formació en línia per tractar l'impacte emocional que tindrà la crisi de la Covid-19 sobre diferents col·lectius.

El Grup MIFAS ha organitzat una formació en línia per tractar l'impacte que tindrà la crisi de la Covid-19 sobre les emocions de diferents col·lectius. L'entitat creu que el confinament durant tants dies pot arribar a afectar de maneres diferents i, és per això, que creuen necessari saber identificar i gestionar aquestes emocions.

El fet de poder conèixer millor què ens passa i com podem gestionar les emocions, pot fer que la tornada a la normalitat es faci d'una manera més saludable. A la formació es tractaran temes com la funció de les emocions en el nostre dia a dia, la identificació del malestar emocional i eines per gestionar la por i la tornada a la "nova normalitat".

La formació, impartida per la psicòloga Carme Teixidor, es farà a través de Zoom el 4 de juny d'11 a 12h i és de caràcter gratuït. Per poder participar en la sessió, cal fer inscripció prèvia.

Data: 

Dijous 04 juny

Hora: 

11:00

Correu electrònic Organitzador: 
mifas@mifas.cat
Organitzador: 
Grup MIFAS