Webinar 'Obligacions legals de les entitats sense ànim de lucre'

Diana Pérez, tècnica del Servei Jurídic de Suport Tercer Sector.
Dimarts, 19/12/2023
(En línia)

Diana Pérez, tècnica del Servei Jurídic de Suport Tercer Sector, repassarà les principals obligacions legals que afecten el sector associatiu per tal que les entitats puguin tenir una visió panoràmica.

Sota el títol 'Obligacions legals de les entitats sense ànim de lucre', la nova proposta formativa de Xarxanet repassarà les principals obligacions legals que afecten el sector no lucratiu, amb l'objectiu que les entitats del tercer sector puguin tenir-ne una visió panoràmica d'aquesta qüestió. El webinar, que tindrà lloc el dimarts, 19 de desembre, a les 18 h, anirà a càrrec de Diana Pérez, tècnica del Servei Jurídic Suport Tercer Sector.

La formació, impulsada des de Suport Tercer Sector, s'emmarca dins del nou cicle de webinars de Xarxanet 2023/2024. La finalitat d'aquestes formacions és la de generar espais de debat i aprofundir en temàtiques d’interès per al món de l’associacionisme i el voluntariat català.

Les formacions són sempre en directe i estan plantejades per tal que les persones participants puguin exposar els dubtes i preguntes que tinguin sobre la temàtica. És un esdeveniment gratuït, però requereix inscripció prèvia a través del formulari. La sessió s'enregistrarà en vídeo i, un cop finalitzada, es podrà consultar a través del web de Xarxanet o a Youtube.

Si teniu qualsevol consulta o voleu més informació, podeu contactar amb Xarxanet a través del correu electrònic.

Data: 

Dimarts 19 des

Hora: 

18:00

Organitzador: 
Xarxanet
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@xarxanet.org