Webinar ‘Organització i gestió interna d’equips i projectes’

Fabricio Busi és director de l'àrea de Consultoria i Estudis de la Fundació Pere Tarrés.
Dimarts, 21/05/2024

Fabricio Busi, director de l'àrea de Consultoria i Estudis de la Fundació Pere Tarrés, exposarà consells i recomanacions per a una bona organització i gestió interna d’equips i projectes en el marc de les entitats sense ànim de lucre.

El cicle de webinars de Xarxanet proposa un nou seminari en línia, en aquesta ocasió sota el títol 'Organització i gestió interna d’equips i projectes’. A càrrec de Fabricio Busi, director de l'àrea de Consultoria i Estudis de la Fundació Pere Tarrés, al webinar es donaran consells i recomanacions per a una bona organització i gestió interna d’equips i projectes en el marc de les entitats sense ànim de lucre. Així mateix, també es mostraran exemples de bones pràctiques i es resoldran aquells dubtes que es puguin tenir des de les entitats.

Emmarcada en el cicle de webinars 2023-2024, aquesta proposta formativa tindrà lloc el dimarts, 21 de maig de 2024, a les 18 h. La finalitat d'aquestes formacions és la de generar espais de debat i aprofundir en temàtiques d’interès per al món de l’associacionisme i el voluntariat català.

Les formacions són sempre en directe i estan plantejades per tal que les persones participants puguin exposar els dubtes i preguntes que tinguin sobre la temàtica. És un esdeveniment gratuït, però requereix inscripció prèvia a través del formulari. La sessió s'enregistrarà en vídeo i, un cop finalitzada, es podrà consultar a través del web de Xarxanet o a Youtube.

Si teniu qualsevol consulta o voleu més informació, podeu contactar amb Xarxanet a través del correu electrònic.

Data: 

Dimarts 21 Maig

Hora: 

18:00

Organitzador: 
Xarxanet
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@xarxanet.org