Presentació del I Congrés Internacional de Lleure Educatiu i Acció Sociocultural

Imatge
Dijous, 10/02/2022
(En línia)

Seminari online que tractarà de presentar aquest primer congrés internacional 'Construint models per al desenvolupament de persones i comunitats', que se celebrarà el proper mes del novembre de 2022.

La Fundació Pere Tarrés i la Càtedra de Lleure Educatiu i Acció Sociocultural de la Facultat d'Educació Social i Treball Social Pere Tarrés-URL ofereixen la presentació oficial del primer Congrés Internacional de Lleure Educatiu i Acció Sociocultural 'Construint models per al desenvolupament de persones i comunitats', una sessió en línia, gratuïta i en llengua castellana que tindrà lloc el dia 10 de febrer a les 17:30h.

La presentació compatrà amb l'assistència de dos ponents molt reconeguts en aquest àmbit: Fathia Benhammou, directora d'Aliança Educació 360 de la Fundació Bofill i Ricardo Lema, director del centre Ludus, Professor del Departament d'Educació de la Universitat Catòlica d'Uruguai i president d'OTIUM, Associació Iberoamericana d'Estudis de Lleure.

Al llarg de la sessió exposaran el seu punt de vista sobre tres dels reptes que actualment té el lleure educatiu i l'acció sociocultural i que, alhora, seran l'eix del futur congrés que se celebrarà al novembre.

Les especialistes en el camp educatiu es plantejaran quines polítiques es requereixen per garantir un accés universal al lleure i a l'acció sociocultural, especialment per a les persones més vulnerables i amb perspectiva intergeneracional.

De la mateixa manera, com es pot generar reconeixement i afavorir el treball conjunt entre els diferents agents comunitaris implicats en els processos educatius. Seguint el darrer eix de futur, reflexionaran sobre les metodologies i pràctiques que es requereixen per millorar els programes de lleure educatiu i acció sociocultural.

Les conferències són en directe i les persones assistents poden interactuar i formular preguntes mitjançant la plataforma Zoom. Tots aquells i aquelles que vulguin assistir, caldrà que prèviament s'incriguin a través d'aquest enllaç.

Data: 

Dijous 10 febr

Hora: 

17:30

Organitzador: 
Fundació Pere Tarrés
Correu electrònic de l'organitzador: 
congresoocio2022@peretarres.org