Webinar: Projecte col·lectiu: Associació o cooperativa?

L’objectiu de la formació és acompanyar aquelles entitats que volen iniciar la transformació d’associació a cooperativa. Font: Unsplash.
Divendres, 10/07/2020
(En línia)

El 10 de juliol, Coòpolis organitza la sessió en línia.

El proper divendres 10 de juliol a les 12.00 h, Coòpolis organitza el webinar Projecte col·lectiu: Associació o cooperativa?

L’objectiu de la formació és acompanyar aquelles entitats que volen iniciar la transformació d’associació a cooperativa, per ajudar-les a decidir en quin moment cal fer el pas.

El webinar donarà resposta a preguntes com ‘Què impulsa la vostra iniciativa?’ o ‘Quines motivacions teniu per iniciar el vostre projecte?’.

Durant l’activitat es descriuran les característiques principals de les formes societàries d’associació i cooperativa, com els aspectes jurídics, de participació, organitzatius, laborals i econòmics.

La sessió està adreçada a totes aquelles persones que estan impulsant un projecte de naturalesa col·lectiva, però no saben encara per quina forma jurídica decidir-se. El webinar serà impartit per Jose Alonso d’Opcions Cooperativa i en Manel Porcar Ayora de Torre Jussana.

Per participar, cal emplenar el formulari d’inscripció.

Data: 

Divendres 10 jul

Hora: 

12:00

Correu electrònic Organitzador: 
coopolis@bcn.coop
Organitzador: 
Coòpolis