Webinar ‘Per què la privatització és dolenta per la salut. Experiències a Europa durant el Covid19’

L’objectiu és analitzar de forma crítica les conseqüències de la privatització en la sanitat a Europa des de la perspectiva dels moviments socials. Font: Unsplash.
Dimarts, 26/05/2020
(En línia)

El 26 de maig, Medicus Mundi Mediterrània organitza la formació en línia.

El proper dimarts 26 de maig a les 18.00 h, Medicus Mundi Mediterrània organitza el webinar ‘Per què la privatització és dolenta per la salut. Experiències a Europa durant el Covid19’.

L’objectiu de la sessió és analitzar de forma crítica les conseqüències de la privatització en la sanitat a Europa des de la perspectiva dels moviments socials.

L’acte comptarà amb la participació de Vittorio Agnoletto, doctor en medicina, professor a la Universitat Estatal de Milà, activista en Medicina Democràtica i ex membre de Parlament Europeu, Manuel Galiñanes, metge i membre de Marea Blanca de Barcelona i Véronique Lorge, infermera, sindicalista de CGSP i membre de l’European Network against privatization and commercialization of Health and Social protection.

També participaran Luca Scarpiello, tècnic de salut i protecció social a l’European Public Services Union, i Chiara Bodini, metgessa especialitzada en malalties infeccioses i salut pública, i doctora per la Universitat de Bolonya.

El webinar es realitzarà a través de la plataforma Zoom i per assistir, cal formalitzar la inscripció a través del formulari d’inscripció.

Data: 

Dimarts 26 Maig

Hora: 

18:00

Correu electrònic Organitzador: 
coordinacio@salutdretsaccio.org
Organitzador: 
Medicus Mundi Mediterrània