Webinar: Relleu cooperatiu i reapropiació col·lectiva

L’objectiu de la formació és plantejar com la constitució o transformació en cooperativa és una alternativa viable. Font: Unsplash.
Dimecres, 08/07/2020
(En línia)

El 8 de juliol, Coòpolis organitza la sessió en línia.

El proper dimecres 8 de juliol a les 16.30 h, Coòpolis organitza el webinar Relleu cooperatiu i reapropiació col·lectiva.

L’objectiu de la formació és plantejar com la constitució o transformació en cooperativa és una alternativa viable per a projectes empresarials que pateixen dificultats o que es troben en risc de tancament, però consideren que la seva activitat econòmica és viable i la volen mantenir.

La formació també s’adreça a tots aquells negocis que necessiten d’un relleu en casos de jubilació de la persona empresària, traspàs del negoci o voluntat d’incorporar les persones treballadores esdevenint un projecte empresarial col·lectiu.

La sessió dona a conèixer els avantatges d’una cooperativa, com la seva capacitat de resistència i adaptació a escenaris de forta contracció econòmica o l’evolució d’un projecte cap a formes productives i d’organització que combinen l’eficiència empresarial amb el fet de situar les persones, les seves necessitats i les del territori com a eix principal d’actuació

La formació es divideix en tres parts. En la primera s’explicarà què es una cooperativa i per què constituir-la, amb els seus principals avantatges i la seva diversitat. La segon part es centra en el seu funcionament abordant temes com el règim econòmic, el règim fiscal o la regulació del treball. Finalment, la tercera part donarà a conèixer experiències de relleu cooperatiu.

Per participar, cal emplenar el formulari d’inscripció.

Data: 

Dimecres 08 jul

Hora: 

16:30

Correu electrònic Organitzador: 
coopolis@bcn.coop
Organitzador: 
Coòpolis