Sessió informativa per la convocatòria de la Fundació Pinnae 'Impuls pel territori' 2024

Banner de la convocatòria 'Impuls pel territori' 2024. Font: Fundació Pinnae
Dijous, 18/04/2024
(En línia)

La Fundació Pinnae ha obert una nova convocatòria de projectes i realitzarà un webinar informatiu per totes les entitats interessades el proper 18 d'abril

Fins al proper 30 d'abril es poden presentar les propostes a la 6a convocatòria de projectes per a l'impuls del territori de la Fundació Pinnae que, en aquesta edició, destaca per un increment en la dotació econòmica destinada a iniciatives de suport a persones i col·lectius que fan activitats a la Vegueria del Penedès. L'objectiu de la convocatòria és recolzar aquelles organitzacions que treballen en xarxa per fer front a les principals mancances i reptes socials del territori.

Per aclarir dubtes i donar més informació a totes les entitats interessades, s'ha organitzat una sessió informativa en línia el pròxim dijous dia 18 d'abril a les 11 del matí. La sessió serà oberta a tothom, amb especial interès per a persones d'organitzacions de l'economia social.

A través d'aquest formulari es pot realitzar la inscripció, obligatòria per assistir al webinar. També s'ha habilitat un canal de consultes a través del correu convocatories@pinnae.cat.

Data: 

Dijous 18 abr

Hora: 

11:00

Organitzador: 
Fundació Pinnae
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@pinnae.cat