Webinar sobre Captació de Fons Digital

Cartell del webinar. Font: BlackBaud
Dimarts, 28/06/2016
(En línia)

Adreçat a persones que lideren organitzacions sense afany de lucre, està organitzat per BlackBaud, proveïdor de serveis i softwares per ONGs.

El dia 28 de juny Blackbaud ha organitzat un webinar sobre Captació de Fons Online per als i les representants que lideren les organitzacions sense afany de lucre de tot el món. La formació serà una trobada per trobar respostes sobre com ajudar el teu equip a engegar campanyes de finançament amb èxit a Internet i elaborar programes de màrqueting que acompanyin aquesta acció.

Els experts en captació de fons Mike John i Danielle Vermenton Johnson seran les persones que formaran al públic assistent. S’aprendrà a on invertir el temps de les entitats, a on invertir els diners, i on trobar persones que ajudin a assolir aquesta fita quan parlem del món digital. També es debatrà sobre la importància dels líders per influir i dirigir programes de finançament efectius, estratègies innovadores i involucrar un equip de persones que els portin a terme. A més, es compartirà coneixement sobre com integrar canals tradicionals tant online com offline sense alentir el procés.

El webinar començarà a les 20:00 del vespre i s’ha de fer el registre al següent enllaç. Per realitzar el webinar s’han de tenir coneixements avançats d’anglès.

Data: 

Dimarts 28 juny

Hora: 

20:00

Organitzador: 
BlackBaud
Correu electrònic de l'organitzador: 
emailresponse@blackbaud.com