Webinar sobre Formularis d'Inscripcions i llei LOPD

Webinar sobre Formularis d'Inscripcions i llei LOPD
Dijous, 03/11/2016
(En línia)

El dia a dia d'una entitat, comporta realitzar activitats i moltes d'aquestes necessiten un formulari d'inscripció. D'eiens n'hi han moltes, però quines són les millors? I com es pot complir amb la LOPD?

El proper dijous 3 de novembre, a les 11:00 del matí, hi haurà un webinar sobre Formularis d'Inscripció i Llei Orgànica Protecció de Dades de Caràcter Personal. Cal inscripció prèvia aquí. Aquest webinar es podrà seguir en directe des del portal Xarxanet.

El webinar l'impartirà la Martina Mayrhoffer, del Servei d'Assessorament Informàtic de Xarxanet, que explicarà com es poden crear formularis en línia per les inscripcions de les activitats de les entitats. La Montse Mateo, del Servei d'Assessorament Jurídic de Xarxanet, explicarà com ens afecta la Llei Orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal, en aquest tipos de casos.

La durada de la xerrada, és de 1 hora aproximadament. Hi haurà un espai de 10 minuts, perquè podeu enviar dubtes, que seran resolts en el mateix webinar.

Aquest webinar, forma part dins el cicle de webinars que ha organitzat el Servei d'Assessorament Informàtic de Xarxanet.

Data: 

Dijous 03 nov

Hora: 

11:00

Organitzador: 
Servei d'Assessorament Informàtic de Xarxanet
Correu electrònic de l'organitzador: 
informatic@xarxanet.org