Webinar 'Transmissió de coneixement dins de l’entitat'

Eduardo Izquierdo és el responsable del Servei Laboral i d’Igualtat de Suport Tercer Sector.
Dimarts, 18/06/2024
(En línia)

Eduardo Izquierdo, responsable del Servei Laboral i d’Igualtat de Suport Tercer Sector, parlarà de com aconseguir unes entitats més horitzontals, on les absències no siguin un problema per continuar duent a terme les activitats.

El cicle de webinars de Xarxanet proposa un nou seminari en línia, en aquesta ocasió sota el títol 'Transmissió de coneixement dins de l’entitat'. A càrrec d'Eduardo Izquierdo, responsable del Servei Laboral i d’Igualtat de Suport Tercer Sector, al webinar es tractaran aspectes relacionats amb com aconseguir unes entitats més horitzontals, on les absències no siguin un problema per continuar duent a terme les activitats.

La proposta formativa, impulsada per Suport Tercer Sector, tindrà lloc el dimarts, 18 de juny de 2024, a les 18 h. Amb aquest webinar conclourà el cicle de webinars 2023-2024 organitzat per Xarxanet. La finalitat d'aquestes formacions és la de generar espais de debat i aprofundir en temàtiques d’interès per al món de l’associacionisme i el voluntariat català.

Les formacions són sempre en directe i estan plantejades per tal que les persones participants puguin exposar els dubtes i preguntes que tinguin sobre la temàtica. És un esdeveniment gratuït, però requereix inscripció prèvia a través del formulari. La sessió s'enregistrarà en vídeo i, un cop finalitzada, es podrà consultar a través del web de Xarxanet o a Youtube.

Si teniu qualsevol consulta o voleu més informació, podeu contactar amb Xarxanet a través del correu electrònic.

Data: 

Dimarts 18 juny

Hora: 

18:00

Organitzador: 
Xarxanet
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@xarxanet.org