Webinar 'Usos de IA para las tareas de voluntariado'

Cartell del webinar 'Usos de la IA para las tareas de voluntariado'
Dimarts, 18/06/2024
(En línia)

La formació online tindrà lloc el 18 de juny dintre del cicle de webinars de La Volunteca i explorarà com la intel·ligència artificial pot transformar i potenciar la productivitat de les ONGs.

La Volunteca, un espai virtual dedicat a la promoció i la gestió del voluntariat, organitza el webinar 'Usos de IA para las tareas del voluntariado' el dimarts 18 de juny a les 18h. La formació, que es durà a terme de forma telemàtica, oferirà eines de la IA accessibles i fàcils d'utilitzar que permetran a les entitats automatitzar algunes tasques, millorar la gestió de dades i enfortir la comunicació dintre de l'equip. Aquest webinar no requereix coneixements tecnològics previs sinó que està pensat per totes aquelles organitzacions que vulguin conèixer el tema amb més profunditat i incorporar millores en l'organització i planificació de tasques que impliquin persones voluntàries.

La càpsula formativa, que tindrà una dura d'una hora, estarà impartida per Jordi Serratosa, desenvolupador de pàgines web, apps i aplicacions específiques i consultor en làmbit de la innovació en el tercer sector. A més, ha estat coordinador del projecte m4social de la Taula d'Entitats del Tercer Sector Social de Catalunya durant cinc anys i, actualment, forma part de la Secretaria Tècnica d'Innovació Social de l'Ajuntament de Barcelona. Per inscriure's, cal emplenar el formulari que es pot trobar a la mateixa web de La Volunteca.

Aquest seminari web s'emmarca dintre del cicle de webinars de La Volunteca que abordarà, al llarg de les diferents càpsules formatives en línia, temàtiques com l'acreditació de competències, la igualtat de gènere o la gestió i formació d'equips de voluntariat, entre d'altres.

Data: 

Dimarts 18 juny

Hora: 

18:00

Organitzador: 
La Volunteca
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@lavolunteca.com