Wiki Loves Earth 2015

Imatge exemple del concurs Wiki Loves Earth 2015
Barcelona
Dimecres, 15/07/2015

Vols conèixer als guanyadors de Wiki Loves Earth 2015 i gaudir del patrimoni natural català? Vine al lliurament d'aquests premis i gaudeix i comparteix amb els participants aquesta experiència de coneixement obert.

Wiki Loves Earth és un concurs que vol recollir imatges d'alta qualitat amb la intenció de posar de manifest les meravelles del patrimoni de Catalunya i les àrees catanolaparlants, d'una banda, i difondre la idea del coneixement obert, d'una altra. Totes les imatges que competeixen -exactament 2194 instantànies- ho fan sota una llicència lliure i estan disponibles a través de la Viquipèdia. Gairebé 300 espais protegits i elements del patrimoni han protagonitzat el repte aquest any 2015.

Destacar elements, posar en rellevància l'harmonia de la natura, descobrir perspectives desconegudes, posar tots els recursos naturals en valor i ajudar a conservar-los, són algunes de les aportacions que realitzen els participants d'aquesta fita. A canvi, opten a diversos premis patrocinats per la Secretaria de Medi Ambient i la Xarxa de Custòdia del Territori, més un premi especial patrocinat pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona. El jurat està format per fotògrafs, biòlegs, periodistes, enginyers i viquipedistes.

Data: 

Dimecres 15 jul

Hora: 

19:00

Organitzador: 
Amica Wikimedia
Correu electrònic de l'organitzador: 
comunicacio@wikimedia.cat