World Press Photo al CCCB

Foto de Samuel Aranda guanyadora del World Press Photo of the Year 2011
Dijous, 29/11/2012 fins Diumenge, 06/01/2013

El Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) acull fins al 6 de gener de 2013 l'exposició internacional World Press Photo. La mostra, que recull les 156 fotografies guanyadores del premi internacional de fotoperiodisme, compta amb un fotògraf català, Samuel Aranda, que va guanyar de la màxima categoria del concurs, el World Press Photo of the Year 2011.

World Press Photo és considerada arreu del món la mostra més important en l'àmbit del fotoperiodisme i, cada any, la Fundació Photographic Social Vision la porta al CCCB. Sota el lema "Material sensible" et convida a reflexionar sobre l'estat actual, la naturalesa i el paper de la fotografia documental a l'actualitat.

La fotografia guanyadora d’aquesta edició és d'un fotògraf català, Samuel Aranda, i mostra la Fatima al-Qaws bressolant el seu fill Zayed, de 18 anys, que ha sofert els efectes del gas lacrimogen després d’haver participat el 15 d'octubre de 2011 en una manifestació als carrers de Sanaa, Iemen.

Samuel Aranda mostra la totalitat del reportatge del qual està extreta la imatge guanyadora a l'exposició "Primavera àrab", que es pot visitar fins al 31 de desembre de 2012, a la sala Can Sisteré de Santa Coloma de Gramenet, la ciutat natal del fotògraf.

Data: 

Dijous 29 nov

Hora: 

00:00

Correu electrònic de l'organitzador: 
info@cccb.org