WordPress per a entitats i persones voluntàries

Cartell del curs 'WordPress per a entitats i persones voluntàries'
Dilluns, 24/09/2018 fins Diumenge, 07/10/2018
(En línia)

Amb WordPress les entitats poden construir una plana web amb pocs recursos i que s'adapta a les seves necessitats. En aquest curs en línia, coneixerem diferents opcions per treballar amb aquesta plataforma i els 'plugins' més útils.

WordPress és el gestor web més utilitzat del món. Més del 30% de tots els webs funcionen amb WordPress, perquè és fàcil d’instal·lar, configurar i usar. És programari lliure i gratuït. Hi ha moltes persones i empreses que donen suport a WordPress i ofereix una gama àmplia de funcionalitats i flexibilitat.

La cooperativa d'iniciativa social Colectic aposta pel programari lliure i ofereix formació i acompanyament a altres organitzacions perquè el facin servir. Entre altres, organitza aquest curs, que es desenvoluparà en línia del 24 de setembre al 7 d'octubre de 2018. Té un cost de cinc euros.

Mitjançant aquesta formació les persones participants podran:

  • dissenyar l'estratègia web de l'entitat,
  • identificar objectius comunicatius per a la plana web, i
  • conèixer funcionalitats i extensions específiques per a 'non-profit'.

Aquest curs es dirigeix a persones membres, sòcies i voluntàries i altres persones vinculades amb el món associatiu a Catalunya. Concretament, a persones vinculades amb la comunicació i difusió de l'entitat. La inscripció ja és oberta.

És una formació reconeguda pel Pla de Formació de l'Associacionisme i el Voluntariat de Catalunya i s'impartirà a través de l'aula virtual d'aquest.

Programa

  • Tema 1: WordPress, una eina de programari lliure que domina el web! Analitzem perquè WordPress és el gestor de continguts més utilitzat a Internet, coneixem funcionalitats principals.
  • Tema 2: WordPress.com i WordPress.org: servei, software lliure, suport! Comparem diferents solucions amb WordPress, prestacions principals i diferencies; analitzem les funcionalitats per a entitats.
  • Tema 3: WordPress per a non-profits! Conèixer i analitzar extensions de WordPress que faciliten funcionalitats per al treball diari de les entitats: agenda d’activitats, gestió d’inscripcions, butlletins digitals.
Data: 

Dilluns 24 set

Hora: 

09:00

Organitzador: 
Colectic
Correu electrònic de l'organitzador: 
hola@colectic.coop