‘Workshop’: Aplicació de la normativa europea de protecció de dades

L’objectiu de l’activitat és fer un repàs de l’aplicació del Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu. Font: Unsplash.
Barcelona
Dijous, 28/03/2019

El 28 de març, l’Asociació Espanyola de Fundraising organitza la sessió a la Universitat de Barcelona.

El proper dijous 28 de març a les 9.30 h, l’Asociació Espanyola de Fundraising oranitza el ‘workshop’: Aplicació de la normativa europea de protecció de dades.

L’objectiu de l’activitat és fer un repàs de l’aplicació del Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell del 27 d’abril de 2016.

A la sessió també es parlarà de les novetats que s’han inclòs a la Llei orgànica 3/2018 del 5 de desembre de protecció de dades personals i garantia dels drets digitals.

El ‘workshop’ anirà a càrrec d’Ángeles Martínez, advocada sènior en dret de tecnologies de la informació, protecció de dades i 'corporate compliance' a Ecija.

Martínez és llicenciada en dret per la Universitat de Deusto, Master en IT&IP d’ESADE i curs de postgrau en Corporate Compliance d’ESADE.

Amb més de 15 anys d’experiència en el sector, ha desenvolupat la seva carrera professional en Adigital, Pwc-Landwell i Metricson.

Actualment, és assessora en varies organitzacions en dret digital, corporate compliance, protecció de dades i exerceix a varies organitzacions com a delegada de protecció de dades.

El preu de l’activitat és de 40€ per persones associades i de 80€ per no sòcies.

Per assistir, cal emplenar el formulari d’inscripció.

Data: 

Dijous 28 març

Hora: 

09:30

Correu electrònic Organitzador: 
info@aefundraising.org
Organitzador: 
Asociació Espanyola de Fundraising