Workshop "Repensem la ciutat des de l'experiència de les persones”

 Font:
Dilluns, 25/01/2016 fins Divendres, 29/01/2016

Col·lectiu Punt 6, amb l'ETSAB de la UPC, organitzen un curs per incorporar una mirada crítica a la pràctica urbana que tingui en compte la vida de les persones i la perspectiva de gènere. Serà del 25 al 26 de gener.

Ell curs "Repensem la ciutat des de l'experiència de les persones. Com incorporar la perspectiva de gènere en els projectes urbans?" té l'objectiu principal d'incorporar una mirada crítica a la pràctica urbana que permeti fer visibles les desigualtats socials a partir de metodologies d'anàlisi i avaluació urbana que incorporin la perspectiva de gènere. A més, es desenvoluparà un projecte de millora urbana a diferents barris de Barcelona, en col·laboració amb persones veïnes i l'administració.

El Col·lectiu Punt 6 és l'entitat organitzadora del taller de 5 dies, amb la col·laboració de la UPC, l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura de Barcelona (ETSAB) i l'Ajuntament de Barcelona. S'impartirà del 25 al 29 de gener, de 10.00 h a 14.00 h, més una tarda de 16.00 h a 20.00 h. L'alumnat de l'ETSAB que hi participi podrà reconèixer el curs amb 2 crèdits ECTS.

Per a més informació, contacteu amb colectivopunto6@gmail.com.

Data: 

Dilluns 25 gen

Hora: 

10:00

Organitzador: 
Col·lectiu Punt 6