World Press Photo 2016

Cartell de l'esdeveniment. Font: OK Apartament Barcelona
Barcelona
Dijous, 10/11/2016 fins Diumenge, 11/12/2016

Considerada l’exposició més important del fotoperiodisme a tot el món, l’edició del 2016 recull 155 fotografies i es podrà veure al CCCB Barcelona.

Arriba una nova edició del World Press Photo, l’exposició més important del món dins l’àmbit del fotoperiodisme. Les fotografies de l’exposició són cèlebres tant per la seva qualitat com per la polseguera que aixequen i el debat que generen. La propera edició 2016 es presenta sota el lema "Veure per entendre", i reunirà 155 fotografies i treballs multimèdia dels i les guanyadores del concurs internacional.

Les obres es podran veure des del 10 de novembre fins a l’11 de desembre de 2016 al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona. Organitzada per la Fundació World Press Photo, les entrades tenen un cost de 6€, 4€ reduït per membres del Carnet Jove, famílies nombroses i monoparentales, jubilats, menors de 25 anys i grups amb un mínim de 15 persones.

A l’exposició es podrà contemplar l’obra guanyadora: "Esperança d’una nova vida", de l’australià Warren Richardson, que retrata un refugiat passant el seu nadó a través del filferro que separa Sèrbia i Hongria.

Altres temes rellevants de la mostra, a part de la crisi dels refugiats, són: el terratrèmol del Nepal, l’atemptat contra Charlie Hebdo, les faveles de Rio de Janeiro, la vida quotidiana dels infants a Cambodja o fotografies d’ornitologia fetes per Xavi Bou per al diari The Guardian.

Data: 

Dijous 10 nov

Hora: 

11:00

Organitzador: 
Fundació World Press Photo
Correu electrònic de l'organitzador: 
+31 20 676 6096