X Fira d'Entitats de Voluntariat de Lleida

 Font:
Dimecres, 14/04/2021 fins Diumenge, 18/04/2021
(En línia)

Un total de 19 entitats socials lleidatanes mostren la feina que fan en una trobada virtual que es pot visitar del 14 al 18 d'abril.

La Fira d'Entitats de Voluntariat de Lleida arriba a la desena edició amb un format virtual, obligat per la situació de pandèmia. Malgrat tot, un any més s'hi recollirà la feina que fan les associacions lleidatanes i es podrà veure que, precisament en temps complicats, és una activitat que no s'atura i es reinventa per acompanyar les persones que estan en situació més vulnerable.

La Fira virtual, organitzada per la Federació Catalana de Voluntariat Social a Lleida, es podrà visitar del 14 al 18 d'abril còmodament des de casa. Aquesta vegada hi participen 19 entitats dels àmbits de la salut, l'atenció a famílies sense recursos, l'acompanyament a persones amb discapacitat i també a persones sense llar.

Passejar-se per les paradetes virtuals de la mostra tindrà premi. Entre totes les persones que al llarg dels 5 dies hagin visitat més de 10 entitats de forma virtual es farà un sorteig de 10 lots de productes elaborats per les associacions participants.

Data: 

Dimecres 14 abr

Hora: 

10:00

Organitzador: 
Federació Catalana de Voluntariat Social
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@voluntaris.cat