X Jornada de Prevenció i Mediació Comunitària

 Font:
Barcelona
Dimarts, 22/09/2015

L'acte tindrà lloc el proper 22 de setembre al Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada de Barcelona i servirà per presentar el llibre Teixint complicitats. Metodologies de suport a la prevenció.

L'equip de Prevenció i Mediació Comunitària (PMC) del Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada de la Generalitat de Catalunya treballa des de fa més de deu anys promovent la prevenció de conductes de risc dels infants i joves en l’àmbit local.

Dins d'aquest marc d'actuació, organitzen per al proper 22 de setembre una jornada on es presentarà el llibre Teixint complicitats. Metodologies de suport a la prevenció, un recull de diferents metodologies que s’han anat elaborant en resposta a les múltiples sol·licituds realitzades des dels ajuntaments i consells comarcals i que pretén ser un manual per a qui estigui interessat a desenvolupar iniciatives de caire preventiu i a promoure els vincles i la convivència.

Data: 

Dimarts 22 set

Hora: 

11:45

Organitzador: 
Prevenció i Mediació Comunitària (PMC) del Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada de la Generalitat de Catalunya
Correu electrònic de l'organitzador: 
npf@gencat.cat