X Jornades de Lleure i feminisme

X jornades de lleure i feminismes
Barcelona
Dilluns, 19/10/2020 fins Diumenge, 25/10/2020
(En línia)

Una nova edició de les jornades en els quals es combinen ponències, tallers i xerrades per tractar temes relacionats amb el feminisme i les entitats de lleure.

Entre els dies 19 i 25 d'octubre es celebrarn unes noves jornades de lleure i feminisme. L'edició d'enguany, la desena, està emmarcada per la situació actual, cosa que ha provocat que el format dels diferents actes i xerrades passi a ser mixte, amb elements online i presencials.

Les jornades son organitzades per Casals de Joves de Catalunya, Escola Lliure El Sol, Esplais Catalans, Escoltes Catalans i Minyons Escoltes i Guies de Catalunya. Inclouen una sèrie de ponències de dilluns 19 a divendres 23 que, en format online, comprenen des de tallers d'autodefensa fins a xerrades sobre transfeminisme i educació sexual.

Aquestes ponències es complementaran amb una jornada de treball el diumenge 25, en aquest cas presencial. En aquesta jornada, que tindrà lloc al Casal de Joves Girapells, hi haurà deversos tallers i experiències dividits en varis eixos. Podeu consultar tota la programació en aquest enllaç, i us podeu inscriure a través d'aquesta pàgina.

Data: 

Dilluns 19 oct

Hora: 

18:00

Organitzador: 
Casals de Joves de Catalunya, Escola Lliure El Sol, Esplais Catalans, Escoltes Catalans i Minyons Escoltes i Guies de Catalunya
Correu electrònic de l'organitzador: 
elsol@escolaelsol.org