Xerrada-debat 'Coneix i defensa els teus drets'

Detall del cartell de les xerrades-debats que l'Institut de Drets Humans de Catalunya realitza a diversos espais de Barcelona. Font: IDHC
Dimarts, 21/11/2023 fins Dijous, 14/12/2023

L'Institut de Drets Humans de Catalunya duu a terme xerrades, a diversos espais de Barcelona, sobre els drets i els deures de les persones que viuen a la ciutat.

Conèixer els drets humans és el primer pas per exigir-los. Tenint en compte aquesta sentència, des de l'Institut de Drets Humans de Catalunya, impulsen les xerrades-debat 'Coneix i defensa els teus drets', una sèrie d'actes, celebrats a diversos punts de Barcelona, que es plantegen com un espai de conversa amb la ciutadania per conèixer i parlar sobre els drets i els deures de les persones que vivim a Barcelona.

Quins són els nostres drets, on estan recollits o on podem reclamar-los quan es produeixen violacions, són alguns dels punts que es tracten en aquestes jornades. D'aquesta manera, la finalitat és que la ciutadania conegui diversos aspectes al voltant dels drets i els deures, tan presents en el nostre dia a dia, i que es poden veure vulnerats. Per aquest motiu, cal saber com actuar per defensar-los.

Les xerrades es realitzaran a diversos espais de la ciutat. El dia 21 de novembre, a les 18.30 h, es realitzarà a la Biblioteca Francesca Bonnemaison, al carrer Sant Pere Més Baix 7. El 27 de novembre, a les 17.30 h, serà el Centre Cívic Drassanes, al carrer Nou de la Rambla, 43, el que acollirà la xerrada. L'endemà, el 28 de novembre, a les 18.30 h, la xerrada es farà al Centre Cívic Cotxeres Borrell, al carrer Viladomat 2-8. Finalment, el 14 de desembre, a les 19 h, el Centre Cívic Barceloneta, al carrer de la Conreria, 1, es farà una xerrada més, abans de finalitzar l'any.

Les xerrades compten amb el suport de l'Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament, la Generalitat de Catalunya i l'Ajuntament de Barcelona.

Data: 

Dimarts 21 nov

Hora: 

18:30

Organitzador: 
Institut de Drets Humans de Catalunya
Correu electrònic de l'organitzador: 
institut@idhc.org