Xerrada “El pensament de Thomas Piketty: "L'establiment d'un impost global sobre la riquesa"

 Font:
Barcelona
Dimecres, 20/05/2015

El Campus Nord de la UPC acollirà el pròxim dijous 20 de maig a les 12.00 h la xerrada i postrior col·loqui de Jose Cabré sobre el pensament de l'especialista en desigualtats econòmiques, Thomas Piketty.

El pensament de l'economista francès Thomas Piketty i el seu llibre "El capital del segle XXI" ha estat motiu de controvèrsia i polèmica. El professor del Departament d'Organització d'empreses, José Cabré, donarà a conèixer el pensament del crític francès sobre la desigualtat econòmica i mecanismes econòmics per fer-hi front, com l'establiment d'un impost sobre la riquesa.

La xerrada se celebrarà el pròxim dijous 20 de maig de 12.00 h a 14.00 h a l'Aula Master Campus Nord i serà la primera del cicle que inicia l'ICE com a complement a la seva oferta formativa. L'ICE expedirà un certificat d'assistència a les persones participants sempre i quan s'hagin inscrit en l’activitat a través d'aquest enllaç.

Per a aquelles persones interessades que no puguin assistir al col·loqui, l'activitat es podrà seguir en directe a http://tv.upc.edu/ i es podran fer preguntes per twitter amb el hastag #PikettyICE.

Data: 

Dimecres 20 Maig

Hora: 

12:00

Organitzador: 
ICE UPC
Correu electrònic de l'organitzador: 
info.ice@upc.edu