Xerrada i debat: Dret de vot i racisme institucional

Una votant exerceix el seu dret a vot en unes eleccions. Font: Anticapitalistes
Sant Feliu de Llobregat
Dissabte, 30/03/2019

L’acte, que se celebrarà a Sant Feliu de Llobregat, donarà a conèixer la vulneració del dret a vot que pateixen moltes persones migrades.

La Fundació Bayt Al-Thaqafa ha organitzat la xerrada i debat ‘Dret de vot i racisme institucional’, un acte que donarà a conèixer la vulneració de vot que pateixes moltes persones migrades. En conseqüència, a les pròximes eleccions municipals del 26 de maig, no podran votar.

La xerrada se celebrarà el 30 de març a Sant Feliu de Llobregat, concretament al Centre Cívic Les Tovalloles. Entre les persones participants, destaca d’una banda Kaire Ba Dejuan, de SOS Racisme, que presentarà la campanya ‘Pareu de parar-me’ de denúncia a les identificacions policials per motiu d’ètnia.

D’altra banda, Sílvia Granato de IACTA aproximarà com opera la llei d’estrangeria des del dret i també l’acompanyarà Àngel Prats, de la Plataforma pel dret a vot de les persones estrangeres.

Aquesta segona xerrada del programa ‘No discriminació’ posarà la mirada sobre les pràctiques de racisme institucional. El programa de Bayt realitza diferents accions de sensibilització i també treballa per recollir situacions de discriminació per motius ètnics.

Data: 

Dissabte 30 març

Hora: 

12:00

Organitzador: 
Fundació Bayt al-Thaqafa
Correu electrònic de l'organitzador: 
joana.castro@bayt-al-thaqafa.org