Xerrada: ‘La Radiografia Ciclista de Barcelona. Vine a conèixer els perfils ciclistes de la ciutat’

Cartell de la xerrada: 'La Radiografia Ciclista de Barcelona. Vine a conèixer els perfils ciclistes de la ciutat!'. Font: Bicicleta Club de Catalunya (BACC)
Barcelona
Dimarts, 19/09/2023

L'associació Bicicleta Club de Catalunya (BACC) ha organitzat el 19 de setembre al BiciHub una xerrada per donar a conèixer els principals resultats de l'estudi 'Radiografia ciclista de Barcelona'.

Dins el marc de la Setmana Europea de Mobilitat, l'associació de ciclistes urbans, Bicicleta Club de Catalunya (BACC), ha organitzat el simposi 'La Radiografia Ciclista de Barcelona. Vine a conèixer els perfils ciclistes de la ciutat!'. La conferència tindrà lloc el 19 de setembre al BiciHub, a l'edifici Can Picó, al carrer Pere IV 58-60, de Barcelona.

A la xerrada es presentaran els resultats del segon informe de l'estudi 'Radiografia ciclista de Barcelona', impulsat per l'entitat i basat en l'ús dels carrils bici de la ciutat i els perfils de les ciclistes, amb dades dels mesos de setembre i octubre de 2022 i febrer de 2023. A la conferència hi col·labora BiciHub, el primer centre de referència de la mobilitat sostenible a l'Estat espanyol i també comptarà amb la participació de membres del BACC.

L'estudi es presenta com un instrument per potenciar, millorar i dignificar la mobilitat ciclista a la ciutat, i ressaltar la importància de la bicicleta a la ciutat. Per assistir a la conferència, que començarà a les 18 h i s’allargarà fins a les 20 h, cal fer una inscripció prèvia.

Data: 

Dimarts 19 set

Hora: 

18:00

Organitzador: 
Bicicleta Club de Catalunya (BACC)
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@bacc.cat