Xerrada: L’Afganistan. Què està passant?

L’Afganistan. Què està passant? Font: Associació Cultural Casa Orlandai.
Barcelona
Dimecres, 06/07/2022

El govern talibà ha decretat que les dones no podran ensenyar la cara en públic o bé a casa seva davant d'homes aliens a la família.

L’Associació Cultural Casa Orlandai (ACCO), una entitat dedicada a la promoció de l’art i la transformació social, ha organitzat un acte obert a tothom el pròxim 6 de juliol per abordar la situació actual a l’Afganistan.

'Les Veus de la República: L’Afganistan. Que està passant. Ens actualitzem' és el nom d’aquesta proposta que pretén aprofundir sobre la situació de les dones, de les persones desplaçades o refugiades, de la situació mediàtica d’aquest conflicte després de l’esclat de la guerra d’Ucraïna i el nivell de reconeixement internacional del règim actual.

A aquesta jornada participaran Alejandro Pozo, investigador sobre pau, conflictes armats, desarmament i acció humanitària del Centre Delás, Laia Marsal, experta en comunicació i màrqueting, activista implicada en evacuacions internacionals i actual treballadora per tres ONGs: Too young to wed, Afghan innovation i Warrior and Angels rescue i Najibullah Afghan, professor d’espanyol a la Universitat de Kabul, i traductor.

La cita s’ha organitzat pel pròxim 6 de juliol en format presencial a la sala d’actes Sala JV Foix. La sessió serà de 19.00 a 20.30 hores amb entrada gratuïta. Per poder assistir cal inscripció prèvia.

Data: 

Dimecres 06 jul

Hora: 

19:00

Organitzador: 
Associació Cultural Casa Orlandai
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@casaorlandai.cat