Xerrada “A propòsit de Juana Rivas”

Logotip de Dones Juristes. Font: Dones Juristes
Barcelona.
Dijous, 30/11/2017

L’associació Dones Juristes organitza una xerrada sobre dilemes ètics en l’assessorament i l’atenció a dones víctimes de la violència masclista.

El 30 de novembre, a les 19h, el local de Ca la Dona acollirà una xerrada organitzada per l’associació Dones Juristes per analitzar els dilemes ètics que sorgeixen de l’assessorament i l’atenció a dones víctimes de violència masclista.

L’acte oferirà tres conferències. Una anirà a càrrec de Natividad Beraguas, directora de Dones amb Empenta, i es centrarà en el treball multidisciplinari en l’atenció a dones i en el deure de confidencialitat. De la segona se n’encarregarà la psicòloga especialista Laia Rosic, que parlarà sobre protecció de dades i treball en xarxa en violències masclistes. Finalment, l’avocada i membre de la comissió de violència de Dones Juristes, Victòria Rom, oferirà diverses reflexions al voltant del secret professional.

L’acte s’ha convocat després que s’imputés la psicòloga i la representant legal de Juana Rivas, per ser inductores d’un delicte de sostracció de menors. “Aquesta imputació no té precedents en la història judicial de l’Estat espanyol”, diuen des de Dones Juristes, que aprofiten l’oportunitat per parlar sobre la confiança i la confidencialitat com a base del treball social i sobre l’anomenat assetjament de segon ordre contra les persones o grups que donen suport a les dones que han patit violències.

És un acte gratuït i obert a tothom. A causa de l’aforament limitat de la sala, cal inscriure-s’hi prèviament.

Més informació:

  • Data: 30 de novembre.
  • Hora: 19h-21h.
  • Lloc: Ca la Dona (carrer Ripoll, 25, Barcelona).
  • Organitza: Dones Juristes.
  • Contacte: info@donesjuristes.cat.
Data: 

Dijous 30 nov

Hora: 

19:00

Organitzador: 
Dones Juristes
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@donesjuristes.cat