Xerrada sobre el tràfic d'éssers humans

Conferència sobre tràfic d'éssers humans.
Barcelona
Dijous, 28/02/2019

Stop Mare Mortum organitza aquesta conferència per abordar aquesta problemàtica des d’una perspectiva de gènere i drets humans.

L'entitat Stop Mare Mortum organitza el proper 28 de febrer una xerrada titulada 'El tràfic d'éssers humans des d'una perspectiva de gènere i drets humans'. L'objectiu d'aquesta conferència, que comptarà amb la presència d'Alba Alonso, de l'entitat Adotratrius–Sicar.cat és visibilitzar la problemàtica del tràfic d’éssers humans com un dels negocis més lucratius a nivell mundial.

En aquest sentit, la xerrada posarà sobre la taula com el desplaçament forçós pot generar a les persones afectades una gran vulnerabilitat, fins al punt d'arribar a ser víctimes de determinats delictes i greus violacions de drets humans.

La xerrada qüestionarà si existeixen suficients instruments jurídics que reconeguin els drets que els Estats han de garantir a les víctimes del tràfic de persones i de quina manera es podria prevenir, informar i detectar les potencials víctimes del tràfic de persones que actualment estan “creuant” la Mediterrània.

L’entrada és gratuïta i s'hi pot assistir sense inscripció encara que també es pot omplir aquest formulari.

Data: 

Dijous 28 febr

Hora: 

18:00

Organitzador: 
Mare Mortum
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@maremortum.org