Xerrada sobre la redacció persuasiva per aconseguir donatius

La xerrada està organitzada per NetSquared Barcelona
Barcelona
Dimarts, 12/03/2019

Aquesta xerrada té per objectius donar a conèixer les tècniques de redacció persuasiva per aconseguir donatius. La xerrada serà impartida per María Mercedes García Díaz, sòcia directora de Semàntica Social.

El dimarts 12 de març, a la seu d’Oxfam Intermón, es farà la xerrada «Redacción persuasiva para conseguir más donativos». Aquesta xerrada la impartirà María Mercedes García Díaz, socia fundadora i directora de Semántica Social.

La trobada té per objectiu fer conèixer la capacitat de transmetre el teu missatge amb claretat per commoure i persuadir, i crear una estratègia de captació de donatius que repercuteixi econòmicament. És una trobada interessant per la gent que vol millorar la redacció de continguts sobre temes de sensibilització i captació de fons o gent que vol explicar de forma atractiva les històries de la seva ONG.

El format de la trobada serà el següent:

  • 19.00 h a 19.00 h – Presentació.
  • 19.45 h a 20.00 h – Les teves preguntes i respostes.
  • 20.00 h a 20.30 h – ‘Networking’ entre els assistents.

La xerrada està organitzada pel grup NetSquared Barcelona, projecte liderat per voluntaris de TechSoup que tenen per objectiu connectar les comunitats sense ànim de lucre amb la tecnologia.

Per assistir a la trobada cal registrar-se aquí. La inscripció és totalment gratuïta.

Data: 

Dimarts 12 març

Hora: 

19:00

Organitzador: 
NetSquared Barcelona
Correu electrònic de l'organitzador: 
https://www.meetup.com/es-ES/NetSquared-Barcelona/messages/archive/