Xerrada sobre les telecomunicacions neutrals

Fotografia d'una antena Guifi
Barcelona
Dimarts, 25/06/2019

La Lleialtat Santsenca ha programat una xerrada sobre telecomunicacions neutrals. Durant la xerrada s’explicaran els diversos projectes que l’entitat fa conjuntament amb Guifi.net.

El dimarts 25 de juny de les 10.00 h del matí fins la 13.00 h del migdia, es realitzarà la xerrada «Telecomunicacions neutrals» a la Lleialtat Santsenca del barri de Sants de Barcelona. Aquesta xerrada forma part del cicle de xerrades i tallers que la LleialTec, la sectorial tecnològica de l’entitat, ha programat per aquest estiu.

Durant la xerrada es presentaran diversos projectes que l’entitat duu a terme amb Guifi.net, la xarxa lliure, neutre i oberta. S’explicarà com va ser el primer desplegament de wifi per persones usuàries i com s’ha anat oferint més serveis corporatius. També es discutirà sobre el que es pot fer amb l’antena Guifi.net que hi ha al terrat de la Lleialtat Santsenca i com es pot aprofitar la fibra òptica per interconnectar-se amb la xarxa ‘mesh’ de Sants.

La xerrada és oberta per a tots els públics. També està pensada per les entitats sense ànim de lucre que vulguin conèixer més a fons la part tècnica i el projecte LleialTec. Per apuntar-se a la xerrada cal enviar un correu electrònic a info@tec.lleialtat.cat. La xerrada és totalment gratuïta.

Data: 

Dimarts 25 juny

Hora: 

10:00

Correu electrònic Organitzador: 
info@tec.lleialtat.cat
Organitzador: 
Lleialtat Santsenca