Xerrada sobre seguretat digital bàsica

Fotografia d'una persona trencant una placa electrònica
Barcelona
Dimecres, 10/07/2019 fins Dijous, 11/07/2019

Mitjançant aquesta xerrada es vol conscienciar a les persones assistents els perills del món digital i els drets de les persones usuàries. Es compartiran reflexions ètiques i sobre l’ús del programari lliure.

La Lleialtat Santsenca ha organitzat un taller de seguretat digital bàsica pel dimecres 10 i el dijous 11 de juliol. El taller es farà a la seu de la Lleialtat i l’horari serà de les 10.00 h fins a les 13.00 h. El preu de l’activitat és totalment gratuïta i només cal assistir assistència mitjançant l’enviament d’un correu electrònic a aquesta adreça electrònica.

L’objectiu de la xerrada és conscienciar a les persones que hi assisteixin dels perills digitals que actualment existeixen a la xarxa i dels drets dels usuaris i usuàries. La idea és que les persones puguin aprendre d’aquest món tan desconegut.

Per assistir a la xerrada no cal tenir coneixements tècnics. Mitjançant la xerrada es vol compartir reflexions ètiques i ciberfemenistes, com l’ús del programari lliure o les estratègies de seguretat holístiques, per crear un espai d’intercanvi i coneixement.

Data: 

Dimecres 10 jul

Hora: 

10:00

Organitzador: 
Lleialtat Santsenca
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@lleialtat.cat