Xerrada-taller: Regularització laboral de la persona migrada

Regularització laboral de la persona migrada
Dimecres, 27/05/2020
(En línia)

Xerrada-taller online sobre la situació legal en què es troben les persones migrants pel que fa a l’accés a l’activitat laboral per accedir a una feina i/o per poder emprendre projectes laborals des del cooperativisme.

Les persones migrants es troben en una situació legal que els dificulta l’accés a l’activitat laboral; tant per accedir a una feina, com per poder emprendre projectes laborals des del món del cooperativisme. Aquesta situació, agreujada arran de la COVID-19.

La formació és gratuïta però les places són limitades i cal inscriure’s prèviament.

Raquel Prado Advocada i sòcia col·laboradora de la cooperativa integral femProcomuns on participa principalment en els programes i accions d’acompanyament de projectes per la transició a models procomuns. És professora associada de dret administratiu a la Universitat de Barcelona i com a jurista ha dedicat atenció al marc regulatori dels procomuns i així com a l’accés a la justícia de persones en col·lectius de risc i migrades i en la protecció de menors. En col·laboració amb el Col·lectiu Ronda va participar en l’elaboració de l’informe jurídic del que derivaria la política pública “Patrimoni ciutadà d’us i gestió comunitàries” a Barcelona.
Data: 

Dimecres 27 Maig

Hora: 

17:00

Correu electrònic Organitzador: 
coop@femprocomuns.cat
Organitzador: 
Ateneu Cooperatiu Barcelonès Nord, femProcomuns