Xerrada TEA i hàbits d'autonomia

 Font:
Olot
Dimecres, 21/11/2018

El psicòleg infanto-juvenil especialitzat en atenció precoç i en Trastorns de l’Espectre Autista ÀLEX ESCOLÀ SERRA, ens parlarà sobre l’acompanyament de les persones amb TEA per un creixement sa i adaptat a les seves necessitats.

Àlex Escolà treballa al CDIAP Delta de Viladecans i al centre IDAPP de Barcelona, que està especialitzat en TEA. És co-fundador de IDAPP MIND, empresa que desenvolupa solucions tecnològiques per les persones amb TEA, i docent del màster on-line d’atenció precoç a la Universitat de Barcelona i del curs de “Aplicaciones y otras tecnologies para las persones con TEA” de la UAM que organitza la Fundació Orange.

El contingut de la xerrada es basarà en:

  • Alimentació (Hipersensibilitats, rebuig a tastar coses noves, dificultats pel canvi a sòlids…)
  • Son (Despertar freqüents, dificultat de conciliació, pors…)
  • Retirada del bolquer (Hipersensibilitats, rituals i manies relacionades amb els hàbits d’higiene, por al lavabo, etc.)
  • Activitats diàries (Tallar-se el cabell, anar al metge, etc.)
  • Oci i temps lliure (gestió de l’oci, activitats, tipus de jocs, interessos restringits i /o repetitius, abús de les pantalles…

La xerrada tindrà lloc el 21 de novembre a les 18:00h a la sala d'actes de l'Arxiu Comarcal de la Garrotxa (sota la plaça de braus).

Està organitzada per DINCAT i el departament de Famílies d'INTEGRA, i és una activitat gratuïta i oberta a tots els públics.

Data: 

Dimecres 21 nov

Hora: 

18:00

Organitzador: 
INTEGRA I DINCAT
Correu electrònic de l'organitzador: 
comunicacio@integraolot.cat