Xerrada ‘Welcome communities’ a la UPF

Xerrada Amnsitia Internacional sobre acollida de persones refugiades.
Barcelona
Dijous, 28/03/2019

El grup d’activistes d’Amnistia Internacional Catalunya (AIC) organitza aquest acte amb la presencia de l’activista i defensor dels drets humans, George Reginald, sobre l'acollida de persones refugiades.

El 28 de març Amnistia Internacional Catalunya organitza a la Universitat Pompeu Fabra (UPF) una xerrada sobre el procés d’acollida de persones immigrants.

Aquesta xerrada s’emmarca dins la presentació de la campanya ‘Welcome Communities’ que l’AIC va presentar el mes de juny de 2018 coincidint amb el Dia Mundial de Suport a les Persones Refugiades.

L’objectiu és mostrar com petites accions quotidianes (intercanvi d’idiomes, lloguer d’habitacions, compartir temps o activitats lúdiques, l’acompanyament en gestions o la denúncia d’actituds discriminatòries, entre altres) obren un camí de benefici mutu entre persones refugiades i població local.

La xerrada anirà a càrrec de George Reginald, activista que va haver de sortir del seu país, Sierra Leone com a refugiat per la seva condició d’activista pels drets LGBTI.

Data: 

Dijous 28 març

Hora: 

14:00

Organitzador: 
Amnistia internacional
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@amnistiacatalunya.org