XI Jornada d’Acompanyament al Dol i la Malaltia a Lleida

XI Jornada d’Acompanyament al Dol i la Malaltia a Lleida
Lleida
Divendres, 09/03/2018

Es proporcionaran les eines necessàries per acostar-se a les persones que estan patint la pèrdua d’un ésser estimat

Arriba l’11a edició de la Jornada d’Acompanyament al Dol i la Malaltia. L’acte està organitzat per l’Associació Grups d’Acompanyament al Dol de Lleida i la Facultat de Medicina de la Universitat de Lleida, i pretén endinsar als assistents en la comprensió del dol i el seu abast.

La Jornada comptarà amb persones expertes i especialitzades en el camp del patiment que ajudaran a trobar les eines necessàries per apropar-se a les persones que estan patint la pèrdua d’un ésser estimat, i poder ser una bona companyia en aquesta etapa de la seva vida.

L’acte, adreçat a tots els públics i en especial a les persones que estan passant per una situació d'acompanyament al dol, arrencarà amb la conferència inaugural “Dol, continuïtat de vincles i reconstrucció de significats” i seguirà amb la taula rodona “Acompanyant en la mort i la malaltia”. A la Jornada també es comptarà amb experiències i diferents espais que permetran reflexionar sobre l’acompanyament en la pèrdua d’un ésser estimat.

Com en la darrera edició, l’acte comptarà amb professorat i alumnat que traduiran la jornada al llenguatge de signes. Per demanar el servei d’intèrpret cal enviar un correu electrònic.

La inscripció a la Jornada es podrà realitzar en línia fins al 28 de febrer. El preu és de 30 euros i opcionalment es pot incloure el dinar per 12 euros més. El pagament es pot fer per transferència, traspàs, caixer o personalment a les oficines d'Ibercaja al número de compte: ES60-2085-9457-08-0330399520.

Ja et pots descarregar el programa.

Data: 

Divendres 09 març

Hora: 

09:30

Organitzador: 
Associació Grups d’Acompanyament al Dol de Lleida
Correu electrònic de l'organitzador: 
-