XI Jornada de la salut al col·lectiu LGTBI des de la perspectiva de drets

 Font:
Barcelona
Dilluns, 07/10/2019 fins Dimecres, 09/10/2019

Gais Positius organitza una jornada anual para tractar varis aspectes relacionats amb la salut i els drets de les persones LGTBI.

El pròxim 9 de octubre, de 16 h a 21 h, el Centre LGTBI de Barcelona acull la XI jornada de la salut al col·lectiu LGTBI des de la perspectiva de drets, organitzada per Gais Positius. Al llarg de la trobada, vàries ponències i taules amb persones expertes serviran per a conèixer diferents iniciatives i bones pràctiques que posen èmfasi en la relació entre la salut de les persones LGTBI i els seus drets.

Després de la inauguració, que tindrà lloc a les 16.15 h, el coordinador de l’Oficina per la No Discriminació (OND) de l’Ajuntament de Barcelona, Albert Fages, parlarà sobre la incorporació de la serofòbia a la taula d’entitats amb servei d’atenció a persones víctimes de discriminació, i tot allò que implica l’obertura d’aquesta via de col·laboració en la detecció d’actituds discriminatòries.

La jornada finalitzarà, a les 19.30 h, amb una mesa d’expertes sobre el fenomen Chemsex en què participaran diverses representants d’Stop Sida, gTt-VIH i Apoyo Positivo.

L’assistència a la jornada és gratuïta prèvia inscripció al telèfon 93 298 06 42.

Data: 

Dilluns 07 oct

Hora: 

12:30

Organitzador: 
Gais Positius
Correu electrònic de l'organitzador: 
gaispositius@gaispositius.org