XI Jornada Tècnica de Down Lleida

Auditori en una de les jornades tècniques. Font: Down Lleida
Lleida
Dissabte, 18/01/2020

L’entitat lleidatana organitza el dissabte 18 de gener una jornada per compartir mirades sobre educació inclusiva.

L’Associació Down Lleida ha organitzat la XI Jornada Tècnica sota el lema ‘Compartim mirades sobre l’educació inclusiva’, una trobada pedagògica recolzada pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya que tindrà lloc el dia 18 de gener de 2020 a l’Auditori del Centre de Cultures Transfronterer de la Universitat de Lleida.

La jornada s’iniciarà a les 9h amb una ponència de Coral Elizondo, psicòloga i activista de l’educació inclusiva. Precisament, la trobada posarà la mirada en experiències inclusives a l’aula amb una Taula Rodona on participaran diferents centres educatius com l’Institut Olivera, els Maristes o les Escoles Bressol Municipals de Lleida. La darrera part de la jornada serà una ponència normativa sobre educació.

La XI Jornada Tècnica de Down Lleida va dirigida a professorat de totes les etapes educatives, alumnat universitari i de Cicle Formatiu de Grau Superior. La jornada també va adreçada a persones vinculades a l’educació formal o informal i a les famílies d’infants i joves amb síndrome de Down o discapacitat intel·lectual. La inscripció a la jornada es pot registrar en el següent formulari.

Data: 

Dissabte 18 gen

Hora: 

09:00

Organitzador: 
Down Lleida
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@downlleida.org